Mangler du redaksjonell erfaring som journaliststudent, skribent eller hobbyforfatter? Da er det nettopp deg vi leter etter i Vouzmagasinet.

Vi vet det kan være mye som står i veien fra å komme deg dit du trenger, når hverdagen blir hektisk mulig eller helsa svinger som aldri før. Kanskje bor du litt avsides som gjør reiseveien ekstra vanskelig?

Vi i Vouzmagasinet tror på inkludering og at alle skal ha muligheten til å delta. Vouzmagasinet ble startet nettopp på dette grunnlaget; å gi mennesker med ulike begrensninger (som for eksempel helse, psyke, bevegelseshemninger, språk eller fysiske avstander) anledning til å skaffe seg redaksjonell erfaring og få prøve seg som journalist i Norges mest spennende og ærlige magasin!

Det er mulig!

Under koronapandemien lærte vi at arbeidsdagen kan fungere godt digitalt — noe som åpner dørene for veldig mange mennesker. Ved at redaksjonen jobber og kommuniserer digitalt, trenger du ikke å bekymre deg om lang reisevei eller obligatoriske møter midt i ettermiddagsrushet. Videomøter på teams, epost, sms og telefon gjør at vi jobber godt som en redaksjon, uansett hvor du bor. Slik får vi også produsert svært varierende og inkluderende nyhetssaker fra hele landet! Vinn-vinn, tenker vi!

Har du lyst, har du lov!

Høres dette spennende ut eller har du allerede en god historie klar? Send oss en epost til post@vouzmagasinet.no med CV’n din og en liten tekst om hvem du er, så er vi i gang!
PS! Vi er ekstra glade i historier som handler om inspirerende mennesker, kvinnestemmer og det å være annerledes. Hva du legger i det er opptil deg. Vi gleder oss til å høre fra deg!