Januar 2019: 

Væren (21.mars – 20. april)

Året starter med sterke Mars i tegnet ditt, så nå finnes det ingen unnskyldning for å ikke gjøre ferdig to-do-listen din. Solformørkelsen den 6. januar påvirker deg i form av karriere og livsretning, så her kan en ny kontrakt eller en stor mulighet ligge på lur. Mot slutten av 2018 føltes det nok ut som om ingenting gikk din vei, men nå i januar, er du på et helt nytt nivå – det kan allerede ligge lengre reiser i planene dine, kjære Væren. Ikke mist motet om du må gi slipp på noe kjærlig for å komme videre. Du er ikke en som vanligvis tenker på deler av deg selv som tung baggasje, men mye er faktisk bare det og det kan holde deg noe igjen. Slipp frykt og tanker – Du kommer deg lettere frem i livet, jo lettere du reiser.

 

Tyren (21.april – 21. mai)

Tenk på Januar som en overgang. Du har ikke helt gitt slipp på fjorårets arrangementer og omstendigheter, men sakte forbereder du deg til et år med mange, nye muligheter. En rekke justeringer i ditt 9. hus legger vekt på fjerne horisonter – både når det kommer til mennesker, nye steder og dine fremtidige planer. Det kan for eksempel være at fremtiden din tar sted langt unna nåværende plass eller at du må flytte på deg idet du finner ut hva du vil. Følg med hva som skjer rundt den 11. og 19.januar – da disse datoene kan påvirke et kjempe-avgjørende valg. Ikke vær redd for å legge fra deg noe eller gjøre noe brått: Begynnelsen av 2019 er den beste tiden til å glemme alt negativt og sette kursen mot suksess.

 

Tvillingene (22.mai – 21. juni)

Velkommen til en av flere penge-måneder av 2019! Nå er tiden for å investere i noe kjærlig, som igjen kommer til å betale meget godt for seg i månedene som kommer. Selv om januar for deg handler mest om økonomi, kan det også ringe kirkeklokker for deg, Tvillingen. Er du i et stabilt forhold nå, kan det ligge bryllup foran deg. Januar er sjelden den enkleste måneden, med tanke på desembers festiviteter og festligheter, men det er noen tema/situasjoner/tanker denne måneden som er enklest å bare gjøre unna med en gang. Ikke unngå dem. Noen ganger må man brenne broer, for å finne andre veier å gå fremover på.

 

Krepsen (22.juni – 22. juli)

For en stjernerik start på 2019 for deg, Krepsen! Her ligger det mye godt på en gang. Solformørkelsen den 6. Januar setter lys på bekjentskaper og forhold. Har du bursdag midt i juli, ligger det begivenheter i år som linker til kjærlighetslivet og januar kan være årets første møte med en begynnelse og en avslutning. Du avskyr forandringer, men så fort du har fått i gang hjulene tar du forandringer på strak arm som en ekte Champion! Enten du er i ekstase over utviklingene som følger eller skremt av de; denne måneden er de meget viktige for deg og bidrar til din egen lykke.

 

Løven (23.juli – 23. august)

Er du på ferie eller har tatt fri noen dager, vil det være arbeid involvert uansett hva du gjør. Men all anstrengelsen vil gjøre det vel verdt. For noen Løver derimot, vil det ligge overraskende utviklinger i arbeidet. All forandring fryder – så se på all forandring (små og store) som noe positivt. Helse og trening er i lyset for deg i januar og nå er tiden inne for å begynne et nytt og effektivt treningsregime. Den siste måneformørkelsen i løpet av de to siste årene avsluttes rundt den 21. januar og da er forhold i spotlighten. Noen Løver kan få en ring – andre må pakke sammen og flytte ut.

 

Jomfru (24.august – 22. september)

Det er ikke meningen å skygge for glansen fra begynnelsen av 2019, men det er viktig å nevne to bokstaver: S og P. Saturn og Pluto. Disse vanskelige planetene har en finger med i spillet og nå er det ekstra viktig å håndtere problemer rett på – ikke la dem ligge å lure! For å si det enkelt: Er det noe som plager deg, gjør noe med det øyeblikkelig. Karma er også en viktig faktor når det kommer til Saturn og Pluto. Enten om du ser konsekvenser fra tidligere eller setter ny karma i bevegelse av de valgene du gjør nå. Dette betyr nødvendigvis ikke bare negativ karma, men det er greit å være på den sikre siden…

 

Vekten (23.september – 22. oktober)

Landskapet ser kanskje nydelig ut, men uten beskyttelse vil du fryse. Beskyttelsen for deg vil være store mengder klarhet og mot. Situasjoner og problemer må håndteres rett fra kjernen; det er ikke vits i å skuffe dem under teppet eller late som de ikke er der. Tenk på fukt: det er best å få fukten vekk før den gjør mer skade. Det positive denne måneden er at jo mer arbeid du legger i en hard og krevende oppgave, jo lettere vil den slippe og du vil føle deg lettere. Og noen ganger vil Saturn og Pluto belønne deg for hardt arbeid du gjorde flere måneder siden. De har også sine positive sider, disse planetene.

 

Skorpionen (23.oktober – 21. november)

Tiden står ikke stille – det gjør heller ikke planetene våre. Så dersom noe føles helt stille og stående fast, husk at det beveger seg og ting kommer snart tilbake på skinner. Med hjelp av virkningene fra Saturn og Pluto får du kanskje et innblikk i hva som har holdt deg igjen. Det kan være at du finner igjen et mistet objekt, eller finner gamle beskjeder; eller kanskje en tilfeldighet vil bringe med seg en åpenbaring. Uansett hva som kommer til synet i lyset, vit at dette er nok til å endre stien du går på og når det først skjer endres mye – veldig raskt.

 

Skytten (22.november – 21. desember)

Din sol-planet, Jupiter, gir alt den har å gi for å beskytte deg fra dårlige ringeffekter skapt av Saturn og Pluto, så skulle du føle deg nedfor i Januar, husk at du fortsatt ikke er uovervinnelig og kan takke Jupiter for all beskyttelse så langt. Merkurs sammenheng med Pluto i økonomien gjør at pengebruken din ser litt annerledes ut på kontoutskriften. Som alle andre stjernetegnene i Januar; husk å gjøre unna saker før de vokser seg større og tar over. Better safe than sorry! Som en tommelfingerregel: vær ærlig og gjør unna hver eneste piksel i bildet, før det blir et kunstverk av tull!

 

Steinbukken (22.desember – 20. januar)

Budbringeren, Merkur, hekter seg på Pluto og får frem skjulte problemer i lyset. Pluto fokuserer kreftene sine på transformasjon omtrent i midten av Januar, det vil si at dersom du er i en situasjon som kan påvirke store deler av din eksistens, er det ikke nå du gjør noe halvferdig. Sørg for å holde alt ærlig og legg hjerte og sjel i saken, så skal det nok gå din vei til slutt.

 

Vannmannen (21.januar – 19. februar)

Tiden er fortsatt sår og du bør passe på deg selv litt ekstra. Men det er også en tid for forberedelser og bevaring – bevare krefter og holde igjen på avgjørelser du enda ikke føler er rette å ta. Solen kommer inn i tegnet ditt denne måneden og gir litt ekstra lys og varme, så hva som enn kommer – noe vil endre seg for deg. Prøv ikke å bekymre deg om andre har planer du ikke forventer. Har de ikke det, så vil alt uansett virke mer forståelig snart. Du kan bare dømme når du først har all informasjon.

 

Fiskene (20.februar – 20. mars)

Ikke bli urolig dersom andre kommer ned rimelig frekt og hardt på deg. Dette er bare en respons til nåværende Pluto og Uranus-påvirkningen. Det er ikke personlig. Men dette betyr ikke at du kan ignorere store feil, når du for eksempel ser gjennom tidligere handlinger eller avblåser andres reaksjoner på dine tidligere handlinger. Dette er tiden av året hvor alle føler litt mageknip ettersom det dukker opp feil fra fortiden – du, Fisken, er også en av dem. Husk at alle ting kan og må endre seg.