Vouzmagasinet er et e-magasin og blogg tilhørende meg; Hege Lianne Williams. Innlegg og artikler er skapt for den trendy og målbevisste kvinnen. I Vouzmag bruker jeg retten til å uttrykke meg aktivt, og innleggene skal være informative, ærlige og morsomme. Livet er sjelden en dans på roser. I blant har man dårlig råd, dårlig helse og helt jævlige dager – sånn er livet. Så for å lette litt på tyngden ønsker jeg å bidra med en liten del av meg.

Hvorfor Vouzmagasinet.com?

Ordet Vouz, stammer fra franske ordet Vous som betyr deg. Det er det siden handler om. Å underholde og informere nettopp deg.

Hege Lianne Williams, det er meg.
Hege Lianne Williams, det er meg.

Hvem styrer Vouzmagasinet.com?

Mitt navn er Hege Lianne Williams. Jeg er halvveis til 50 og er utdannet Grafisk Designer og journalist-student, bosatt i Oslo. På fritiden driver jeg Vouzmagasinet.com, er mor til voffsen Lily, bodyart, skriver bøker og spiller musikk. Stage Dolls er favorittbandet og Melissa McCarthy er favoritt-skuespilleren. Jeg kan være vanskelig å kjenne igjen, fordi jeg er egentlig en kameleon. Jeg blir derfor sett på som en smule rar, men biter ikke. Har du spørsmål kan jeg kontaktes på hege@vouzmagasinet.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*