Vouzmagasinet er en blogg tilhørende meg; Hege Lianne Williams. Innlegg og artikler er skapt for den trendy og målbevisste kvinnen og mannen. I Vouz bruker jeg retten til å uttrykke meg aktivt, og innleggene skal være informative, ærlige og morsomme. Livet er sjelden en dans på roser. I blant har man dårlig råd, dårlig helse og helt jævlige dager – sånn er livet. Så for å lette litt på tyngden ønsker jeg å bidra med en liten del av meg.

Hvorfor Vouzmagasinet.com?

Ordet Vouz, stammer fra franske ordet Vous som betyr deg. Det er det siden handler om. Å underholde og informere nettopp deg.

Hvem styrer Vouzmagasinet.com?

Mitt navn er Hege Lianne Williams. Jeg er halvveis til 50 og er utdannet Grafisk Designer og journalist-student, bosatt i Oslo. På fritiden driver jeg Vouzmagasinet.com, er mor til voffsen Lily, bodyart, skriver bøker og spiller musikk. Stage Dolls er favorittbandet og Melissa McCarthy er favoritt-skuespilleren. Jeg kan være vanskelig å kjenne igjen, fordi jeg er egentlig en kameleon. Jeg blir derfor sett på som en smule rar, men biter ikke. Har du spørsmål kan jeg kontaktes på hege@vouzmagasinet.com.

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*